lcm studio logo mini size
adrian
-
octombrie 9, 2020
-
No Responses

Atuurile unui model videochat de succes – 3 sfaturi utile

Adevăratele calități ale unui model masculin sau feminin de video chat sunt puterea emoțională, încrederea de sine și creativitatea. Însă, atunci când vrei să te angajezi ca și cam model, trebuie să te mai gândești de asemenea și la recuzita pe care o vei folosi.

camera videochat lcm iasi timisoara

Designul camerei în care îți vei petrece timpul online, outfiturile, calitatea sunetului și al camerei video sunt doar câteva exemple care pot face diferența între un model de succes cu câștiguri mari și unul care mai are de învățat.

1. Puterea emoțională

Puterea emoțională este acel aspect unicat care îți poate fideliza un membru matur. Prin naturalețea și înțelepciunea ta, îi poți câștiga încrederea și simpatia iar acest lucru îți va aduce
numai beneficii.

Atunci când ești online vei experimenta foarte multe situații cu membrii. De exemplu, un membru care vine să te vadă și să te admire poate avea o zi proastă și poate deveni frustrat dacă nu reușește să te ducă în privat.

În acel moment totul depinde de ține ca lucrurile să se schimbe. Ca și model de videochat, trebuie să găsești cea mai eficientă metoda prin care să îl temperezi și să îl faci să înțeleagă că nu are cea mai potrivită atitudine

Folosește următoarele trucuri:

● Vorbește-i pe un ton precis dar jucăuș în același timp. Trebuie să înțelegi că el te adoră și nu te poate avea atunci când vrea
● Folosește limbajul corpului pentru a controla situația (folosește o poziție corporală în care te simți cel mai în control)
● Schimbă ambientul din cameră în așa fel încât tu să te simți bine cu tine

Nu uita, ești puternică emoțional atunci când nu-i lași pe ceilalți să-ți afecteze starea de bine și reacționezi într-un mod matur

modele studio la discutie

2. Încrederea de sine

Ca și model video chat de succes, vei fii căutată în fiecare zi de mulți bărbați care vor vrea sa petreacă timp calitativ cu tine. Însă ceea ce trebuie să știi este că ei vin din toate colțurile lumii și vor avea diferite accente și atitudini. Tu trebuie să te mulezi după fiecare în parte și să dezvolți un dialog.

Aici intervine partea în care poate nu ești cea mai sigură pe engleză pe care o vorbești și ți-e teamă să nu greșești. Însă și dacă greșești, nu este nici un fel de problemă. Cu timpul te vei obișnui cu noul tău job de model și îți vei îmbunătăți fluența vorbirii.

Ai încredere în tine și dezvoltă subiecte cât mai generale. Membrii vor să te audă vorbind, să-ți ceară părerea, ei vor să-și creeze un prieten virtual de încredere. Partea pozitivă este că atunci când decizi să te angajezi la un studio de videochat cu experiență, vei avea la dispoziție traineri calificați care te vor ajuta să depășești orice blocaj și te vor încuraja să mergi mai departe pentru că ești pe drumul cel bun.

femeie director platou de filmare
3. Creativitatea

Vei lucra într-un domeniu care este 100% legal la fel ca oricare altul deci, va trebui să implici la fel de muncă energie și resurse. Îmbinând creativitatea cu ținutele superbe și charmul tău personal vei putea aduce în cameră concepte noi care vor fi apreciate de membrii.

De exemplu, poți alege ținute sexy în funcție de tematica zilei în care ești. Astăzi poți fi o profesoară sexy, iar mâine o crăciuniță adorabilă. Totul ține de spontaneitatea ta și dorința de autodepășire. Mergi puțin mai departe de confortul tău în care folosești doar o lenjerie sexy și folosește la pachet și o atitudine senzuală.

În felul acesta îți poți crește veniturile și poți atrage mai mulți membrii noi. În domeniul de video chat este foarte important ca modelele să fie originale dată fiind competiția atât de mare.

Latest Posts

Ready for a dream photo shoot?

ro_RO