lcm studio logo mini size
adrian
-
noiembrie 18, 2020
-
No Responses

Ce trebuie să știu ca bărbat despre videochat?

Prima zi de activitate la un studio videochat de barbati nu este la fel ca și prima ta zi de școală, dar putem spune că sunt la fel de multe emoții. Pe atunci îți cunoșteai colegii și profesorii, iar acum trainerii și echipa de suport tehnic.

La început de drum mulți bărbați citesc de pe internet informații mai mult sau mai puțin corecte și apoi vin la studio cu inima strânsă și cu multe semne de întrebare. Din fericire pentru tine, articolul acesta va face lumină în întunericul sfaturilor accesate pe Google.

sfaturi pentru barbati

#1. Ca model masculin de videochat, fii deschis la sugestii (mai ales în prima zi)

Trainerii sunt prietenii tăi, colegii tăi și cheia secretă a succesului tău. Ei vor fi acolo să-ți ofere sfaturi utile care te vor ajuta în performanța ta pe cameră.
Experiența lor cu alte modele ca și tine, i-au transformat în maeștri ai camerei virtuale de chatting.

Fii pe fază atunci când îți vor spune să îți așezi ținuta sau să modifici unghiul pentru ca ei văd exact ce membrii văd.

Experiența pe care o transmiți trebuie sa fie una full option: lumină bună, ținută corectă și atitudine corespunzătoare.

#2. Ședința foto nu este un moment de panică pentru modele

Foarte multe persoane se inhibă în timpul primei ședințe foto chiar dacă în viața de zi cu zi sunt familiarizate cu camera foto și iubesc să apară pe rețelele sociale. Ai încredere în tine și folosește-te de atuurile tale fizice pentru a produce cele mai profesioniste fotografii.

Dacă ai poziții care te avantajează, arata-le tuturor. Fanii tai te vor cunoaște mai bine în primul rând de pe urma fotografiilor deoarece sunt primele pe care le văd pe site.

Lucrează acasă la expresiile faciale. Nu toți oamenii își pot exprima natural emoțiile sau se pot pune rapid în pielea unui personaj. Așa că, este util să faci sesiuni de repetiții.

#3. Fă shopping pentru ținute

cumparaturi barbati

De acum înainte vei lua mall-ul la pas în stânga și în dreapta pentru a găsi cele mai potrivite ținute de studio. Alege-ți stilul și personalizează-l cu ținute și accesorii distincte. La capitolul acesta tot ce ai nevoie este o imaginație bogată și multă răbdare prin magazine.

Ca și sugestii, te poți încadra în următoarele stiluri:

  • Business casual—o cămașă bine aleasă atrage întotdeauna atenția
  • Funky—purtând rățări cu însemnătate poți dezvolta multe subiecte de discuție în chat
  • Casual—poartă tricouri in „V” dacă ai tatuaje la vedere sau orice tip de tricou/top care îți evidențiază tatuajele
  • Rock—geci și pantaloni din piele

#4. Membrii nu vin întotdeauna doar pentru interacțiuni sexuale

Site-urile pe care vei lucra îți oferă ocazia să te desfășori cât mai liber—deci poți merge cu membrii în orice direcție—dar ține cont că unele persoane vor veni la tine și pentru discuții.

Atât bărbații cât și femeile vor căuta persoana potrivită cu care să vorbească deschis despre dorințe ascunse și secrete. Jobul tău de videochatist presupune să fi open-minded și să accepți diferențele dintre persoane. Vei auzi despre tot felul de întâmplări și vei cunoaște oameni din toate colțurile lumii.

#5. Este adevarat, te poți proteja împotriva membrilor abuzivi

Există opțiuni pe siteurile pe care vei lucra care-ți vor permite să blochezi temporar sau să banezi un membru dacă vei simți vreodată că acesta încalcă bariere pe care le consideri importante. Indiferent dacă se întâmplă în timpul sesiunilor de privat, tu vei fi plătit pentru timpul petrecut.

Acum știi sigur la ce să te aștepti dacă vrei să-ți începi o carieră în videochat. Pentru mai multe informații utile, aplică aici și vei discuta direct cu unul dintre trainerii LCM Studio .

Latest Posts

Ready for a dream photo shoot?

ro_RO