lcm studio logo mini size
LCM Center party

DESCHIDEREA AGENȚIEI LCM CENTER

Timișoara, Martie 2022 a fost momentul în care am decis să scoatem la lumină tot ce am pregătit! Este vorba de agenția LCM Center. Este o agenție menită să inoveze domeniul! Să ajute atât modelele online să-și descopere nișa. Cât și pe cei dornici să investească în domeniu să afle cum pot începe o afacere de succes. Suntem o agenție amplă, cu departamente și cu o organizare foarte bună, chiar dacă suntem o echipă mică. Avem în spate experiența LCM Studio, dar și diverse experimente. Unele din care doar am avut de învățat și altele care ne-au ajutat să construim pas cu pas drumul spre victorie. Modelele din cadrul LCM Studio au ajuns în topuri și au câștigat multe premii de-a lungul timpului. Ceea ce ne facem să credem că știm ce facem. 

Deschiderea Agenției LCM Center

DEPARTAMENTELE LCM CENTER

Model online – învățăm fetele cum să devină creatori online, să creeze content interesant. De asemenea să comunice prin diverse tipuri de mesaje, prin toate acestea câștigând bani bineînțeles. A fi model online este o afacere de viitor, de aceea încurajăm persoanele care ne calcă pragul să devină propria lor afacere.

Motto-ul agenției noastre este „You are the business”! Deoarece credem cu tărie că putem ajuta fiecare model să-și dezvolte propria afacere de succes, 100% legală. Pornim prin a consilia modelul asupra contentului pe care îl creează. La a scrie mesaje în locul modelului și până la ai spune cum să-și deschidă afacerea. Totodată și cum să-și plătească taxele la stat.

Studio – la Studio sunt modelele cu experiență, care în continuare sunt consiliate pentru a avea succesul garantat. 

Departamente LCM Center

TRAINING

Academia de Training! Locul unde oricine poate vedea dacă este potrivit pentru o carieră de creator online sau model videochat. Indiferent pentru care din cele două optezi, poți testa să vezi dacă ai putea face o carieră din asta. Pentru partea de creator online lucrurile sunt mai simple. Îți explicăm platformele cu care lucrăm, ce presupune munca ta propriu-zisă și opțiunile pe care le ai în colaborarea cu noi.

Pentru partea de model de videochat, durata training-ului este de 4-7 zile. În care înveți cum se folosește camera de filmat, ce presupune videochat-ul. Dar și cum să comunici cu membrii, cum să te prezinți în fața camerei. Consiliere privind vestimentația, make-up-ul, coafura. Iar la încheierea training-ului poți opta pentru continuarea colaborării din Studio, de acasă sau încetarea colaborării definitiv. Credem în ideea că oricine trebuie să-și acorde șansa să incerce și de aceea mergem pe acest tip de training.

Academia de Training

DESCHIDEREA AGENȚIEI LCM CENTER

În categoria produse intră produsele marcă înregistrată LCM pe care le-am conceput cu drag în cele mai mici detalii. Și datorită cărora am avut mult succes. Nu vrem să ținem totul pentru noi și dorim să împărtășim creațiile cu voi. Vă invităm să urmăriți ce am lansat. Să vă convigeți singuri de succesul pe care l-am avut. Și desigur aveți posibilitatea de a colabora noi pentru a putea beneficia de cele mai inovative produse din industrie.

Adrian Ionescu este owner-ul agenției LCM Center! Omul cu o experiență de peste 18 ani în domeniu este cel care dorește să-și ofere serviciile de consultanță. Pentru deschiderea unui studio de videochat sau pentru a upgrada un studio deja deschis. Experința, succesul, dar și eșecurile sunt ceea ce-l recomandă. Și-l face un om de bază al industriei, care poate sfătui pe oricine în drumul spre o viitoare reușită.

Agenția LCM Center

LCM CENTER

Network – idee unică în industrie, marca LCM, care va fi lansată în curând.

Club – dedicat colaboratorilor noștri. Membrii clubului LCM au parte de petreceri unice, de evenimente gratuite. Precum premiere de film, de vouchere la saloane de înfrumusețare. Dar și vouchere pentru combustibil auto și vouchere gratuite la spălătorie auto.

Vă așteptăm cu brațele deschise la agenția LCM Center și ne dorim să avem parte de multe colabarări cu succes! Ne găsiți în Timișoara, pe Bulevardul Revoluției din 1989, numărul 19, apartamentul 5, etajul 1 și la numărul de telefon 0786120013

Deschidere Agenție
ro_RO
Optimized with PageSpeed Ninja