lcm studio logo mini size
Raluca
-
octombrie 4, 2023
-
No Responses

LCM Multi-Site

Cel mai bun studio de videochat din Timișoara, LCM Studio, pune modelelor la dispoziție șansa de a lucra multi-site. Ce înseamnă acest lucru? Un model poate sta concomitent pe mai multe site-uri și astfel produce mai mulți bani. Cum reușim să facem acest lucru? Dispunem de echipament video de ultimă generație, modelul este filmat în sistem multi-cam, calculatoarele noastre sunt optimizate astfel încât să suporte ca modelul să fie online pe mai multe site-uri în același timp. De asemenea avem în echipă oameni care se ocupă dedicat de modele, mai ales în ceea ce privește chat-ul și le ajută să se poată focusa în mai multe locuri în același timp. Practic fiecare model are un scriitor, care este acolo pentru ea cât timp este ea online și o ajută mai ales din punct de vedere tehnic să câștige cât mai mult.

 

Dacă te hotărăști să lucrezi în acest domeniu, vino în echipa LCM Studio și vei avea parte de câștiguri excelente! Noi ne dorim să avem în echipă modele de chat care își doresc să aibă performanță și oferim condiții foarte bune de muncă și posibilități multiple de câștig. Modelele noastre câștigă mii de dolari pe lună, iar de aceste venituri te poți bucura și tu!

 

Avem colaborări de lungă durată cu cele mai bune site-uri din domeniu, iar dintre acestea îți pot da câteva exemple. Flirt4Free are vechime în industria entertainment-ului online, se bazează pe relațiile de lungă durată între modele și membrii și pe comunitățile de fani. Stripchat este o platformă de tip freemium unde modelele încasează tips-uri pentru show-uri. Chaturbate – o platformă freemium cu trafic impresionant și unde modelele se bucură de diverse tipuri de tips-uri. Streamate este o platformă pentru modelele ce preferă comunicarea online și se bazează pe show-uri private.

 

Așadar la LCM Studio Multi-Site ai ocazia să cunoști diferite tipuri de site-uri și să faci performanță lucrând pe mai multe platforme în același timp. Așteptăm să ne contactezi și să ai satisfacții personale și financiare alături de noi!

Latest Posts

Ready for a dream photo shoot?

ro_RO