lcm studio logo mini size
LCM STUDIO

La noi vei gasi un spațiu de lucru prietenos, nu foarte sofisticat, cât mai simplu, elegant și îngrijit, adaptat și personalizat nevoilor tale!

Shooting profi

Dacă ai decis să colaborezi cu noi, trebuie să știi că primul pas este o ședință foto, care va avea loc într-un studio foto din Timișoara, într-un mediu plăcut, confidențial și bineînțeles dotat cu cele mai bune echipamente. 

Training și promovare

În videochat, training-ul este una dintre componentele esențiale pentru a face performanță. Tocmai din acest motiv investim în tine și în îmbunătățirea perfomanțelor tale. Oferim și tot suportul pentru promovarea pe site-urile unde vei lucra. 

Venit garantat

La începutul colaborării, ne ajutăm modelele printr-un venit minim garantat, de care pot beneficia îndeplinind niște condiții. În funcție de nevoile și disponibilitatea fiecărui model, acest venit este personalizat. 

POVESTEA NOASTRĂ

Din respect pentru modele, videochat așa cum trebuie!

LCM Studio este un concept exclusiv dezvoltat de LCM Agency, cu o experiență de peste 19 ani în domeniul de videochat și cu o vechime de peste 12 ani în Timișoara.

În prezent, în Timișoara suntem mândri să operăm într-o locație luxoasă și să colaborăm cu 15 modele. Împreună cu colaboratorii noștri dezvoltăm concepte de nișă în videochat, cu ajutărul cărora reușim să ne ducem modelele cât mai sus în topuri.

ce facem?

Inovăm permanent și construim aplicații în folosul modelelor.

Dezvoltăm prin departamentul nostru de IT soft-uri și aplicații pentru ca modelele noastre să obțină o expunere permanentă în timpul sesiunilor live.  Camerele de lucru sunt adaptate nevoilor modelelor, amenajate pentru un comfort sporit și relaxant.  
Exclusivitate
Confidențialitate
Comfort
Inovație
Câștiguri
Flexibilitate
ro_RO