lcm studio logo mini size
adrian
-
noiembrie 3, 2020
-
No Responses

„Mens sana in corpore sano” și atunci când ești model de videochat

spa si welness in iasi

Da, te-ai gândit foarte bine. Ca să ai performanțe în fiecare zi ca model de videochat, trebuie să ai o minte sănătoasă într-un corp sănătos. Dacă nu ai aflat deja, trebuie să îți spun că această meserie este destul de solicitantă și vei avea nevoie de ritualuri de înfrumusețare și obiceiuri sănătoase în viața ta pentru rezultate profesionale cât mai mari.

Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să rămâi în formă fizic și spiritual:

1. Practică un sport

Fie că este vorba de volei, tenis sau dans, activitățile sportive te vor menține mereu în formă. Orice model de videochat știe că aspectul fizic contează atunci când ești pe cameră și pentru a arăta mereu “on point”, nu este suficient să investești numai în ținute și accesorii.

Atunci când faci efort fizic reduci stresul și îți îmbunătățești atenția și concentrarea. Prin eliberarea secreției de endorfină la nivelul creierului te vei simți mai fericită și mai relaxată.

În consecință, nu uita să faci sport în fiecare zi cel puțin 30 de minute.

2. Citește cartea preferată de care tot ai spus că te apuci

Fie că sunt cărți de aventură, dramă sau polițiste, motivează-te să citești în fiecare zi minim 10 pagini. Acest exercițiu îți va stimula memoria curiozitatea. Niciodată nu putem spune că suntem prea informați. Continuă să fi la curent cu cele mai importante știri, documentează-te cu privire la trendurile în vogă și vei avea subiecte infinite de discuție cu membrii atunci când ești online. Un model cu o cultură generală bogată este un model de succes care nu trebuie să recurgă rapid la îndepărtarea recuzitei.

Acestea fiind spuse, caută în birou sau pe internet cartea la care te-ai gândit de-o vreme și spor la citit!

3. Programează-ți o zi de spa & wellness

fete studio videochat

Cu toții trebuie să ieșim din rutina zilnică indiferent de job. Iar atunci când ești model de videochat acest lucru este și mai important. Industria de videochat deși este una frumoasă și profitabilă, poate fi și solicitantă.

Oferă-ți timp pentru tine cel puțin o dată pe săptămână.

Fie că mergi la o ședință de masaj sau preferi un tratament facial, fie că alegi un pachet de îngrijire a părului sau să-ți petreci timpul cu prietenele la bazin, aceste lucruri te vor face să te simți mai feminină și fericită. Include toate activitățile menționate mai sus și vei observa cum productivitatea ta va fi mai ridicată și la fel și starea de bine.

Latest Posts

Ready for a dream photo shoot?

ro_RO