lcm studio logo mini size
adrian
-
ianuarie 30, 2019
-
No Responses

Nikki in Opinia Timisoarei, cel mai premiat model videochat din Timisoara

Tanara din Timisoara care a castigat 50.000 de dolari din fata camerei de filmat. A decis si ce va face cu banii

TIMISOARA. A muncit chiar si zece ore pe zi, vreme de trei luni si a renuntat la o excursie exotica in Maldive. Insa a meritat tot efortul pentru castigarea premiului cel mare. A fost chiar pe punctul de a renunta la competitie, dar a avut toata sustinerea din partea staff-ului Live Cams Mansion.

Vorbim de o tanara indrazneata si ambitioasa, bruneta, cu un aer misterios, cunoscuta printre prieteni drept Nikki si care in viata de zi cu zi este model online al studioului de videochat Live Cams Mansion din Timisoara. Nu se sfieste sa spuna din ce traieste, mai ales ca este una dintre fetele cele mai apreciate in domeniu. Lunar face mii, chiar zeci de mii de dolari, in functie de cat isi propune sa munceasca.

Este colaboratoare cu forme legale la studio avand propria firma, iar patronul acestuia, Adrian Ionescu, o indruma adeseori pe tanara si ii spune cum sa isi investeasca banii.

Sfarsitul anului trecut i-a adus lui Nikki un moment exceptional. A participat la un concurs international in care voturile vizitatorilor se transformau in bani. Acestia erau invitati sa voteze cele mai talentate tinere.

Concursul s-a desfasurat in perioada octombrie – decembrie 2018, pe o platforma online. Am reusit sa castig premiul I, cel mai mare ca valoare din istoria industriei 50000 USD. Practic, voturile oamenilor care intrau pe acel site se transformau in bani. Zeci de fete am participat la concurs, a fost o competitie stransa intre mine si fata care a iesit pe locul al doilea. La un moment dat m-am gandit sa renunt pentru ca stresul a fost mult prea mare”, spune Nikki.

Mai mult decat atat, Nikki povesteste ca la un concurs anterior castigase o excursie in Maldive si ar fi trebuit sa mearga in noiembrie, insa a renuntat la plecarea in insulele exotice tocmai pentru a participa la aceasta competitie, dotata cu un premiu consistent, ravnit de o multime de fete talentate din domeniul videochat-ului.

Timisoara va avea primul concept Live Cams Mansion de videochat al baietilor

50.000 de dolari i-au intrat in cont tinerei din Timisoara, dupa ce si-a adjudecat locul I, si deja stie ce va face cu banii. S-a sfatuit cu mentorul ei, cu Adrian Ionescu, si impreuna vor pune bazele unui studio de videochat cu si pentru baieti. Va fi un concept tip Big Brother, destinat exclusiv baietilor, primul de acest fel din Timisoara.

In aceste conditii, intrebarea este daca Nikki se va lasa de videochat. Ei, bine, nu! Ii place ce face, mai ales ca activitatea ei ii aduce venituri considerabile. Dar se va preocupa si de noul studio care va fi deschis la Timisoara.

La acelasi concurs la care a participat Nikki, romancele au dominat topul. De la Live Cams Mansion din Timisoara a mai fost o laureata care a castigat locul al treilea. Lorena a incasat 10.000 de dolari. Si locul al saselea a fost ocupat tot de o timisoreanca de la acelasi studio.

In domeniul asta trebuie sa fii o persoana dezinvolta si curajoasa. Noi nu ne intalnim cu nimeni, nu ne atinge nimeni. Totul se intampla intr-o lume virtuala, online. Practic, noi vindem niste iluzii virtuale. Castigam bani frumosi, legal, din fata camerei de filmat, folosindu-ne atu-urile fizice si mintea„, a precizat Nikki.

Sursa: Opinia Timisoarei

Latest Posts

Ready for a dream photo shoot?

ro_RO