lcm studio logo mini size
adrian
-
octombrie 20, 2020
-
No Responses

Sunt model videochat de peste 4 ani și nu îmi este rușine să recunosc asta public

A fi model videochat implică mai presus de ambiție și multă dedicare, o putere extraordinară de a trece peste orice preconcepție a societății.

Ca să înțeleg mai bine situația din spatele cortinei, am apelat la binecunoscutul model Nikki care lucrează la LCM Studio. Nikki este o tânără de 30 de ani pentru care această meserie a devenit un stil de viață de-a lungul timpului. Interviul cu ea o să te aducă mai aproape de adevăr și o să te învețe care sunt cele mai bune practici pentru a reuși ca model de videochat.

Michelle C: De cât timp ești model la LCM Studio?

Nikki: De curând am împlinit 4 ani jumate de activitate și nu mi-a venit nici mie să cred când mi-am văzut colegele cu un tort în brațe urându-mi “la și mai mulți ani!”. 

În trecut ai încercat să colaborezi și cu alte studiouri?

Am încercat de două ori să am discuții cu studiouri din Timișoara însă nu m-au convins. Unul dintre ele mi-a răspuns destul de ciudat la telefon și m-a descurajat puțin însă la scurt timp am luat legătura cu LCM Studio și aici am rămas. A fost “love at first sight” cum s-ar spune. Interviul a decurs foarte bine, m-au făcut să mă simt sigură pe mine și pe capacitățile mele iar acest lucru a contat foarte mult.

Ce a avut diferit acest studio de restul studiourilor de pe piață?

În primul rând faptul că persoana care mi-a luat atunci interviul a fost foarte sinceră și îmi răspundea la orice întrebare aș fi avut fără “perdea”. În al doilea rând mi-au inspirat încredere ca și brand prin conduita profesionistă pe care persoana respectivă a avut-o. A fost ca o oglindă în care se reflecta calitățile unui studio de calitate.

Spune-mi 3 lucruri care îți plac la studio

Foarte simplu: libertatea de a lucra ca și model—nu ne obligă nimeni să facem nimic—fiecare model are stilul ei personal și în general ne afirmăm natural pe cameră, fără restricții. Creativitatea mea este foarte valorificată. Apoi mai sunt și persoanele din suport care ne ajută oricând avem nevoie. Iar în final pot spune că îmi place atmosfera de pozitivă pe care o simt în fiecare zi.

Ce faci de obicei când ești liberă?

Nu am un hobby anume. În general îmi place să merg la shopping cu fetele și când nu fac asta mă odihnesc. Meseria de model videochat este destul de solicitantă și eu trebuie sa fiu tot timpul pregătită să îmi fac programul. Mă axez foarte mult pe job și mai puțin pe activități care mă solicită. Mai ies cu Bella, cățelușa mea la plimbare și în felul ăsta îmi iau și porția zilnică de mișcare. 

Cu dragostea cum stai? Partenerul tău ce spune despre job-ul tău?

Viața mea sentimentală este pe un buton mare și roșu de STOP momentan. Am prioritizat job-ul înainte de toate pentru că doar așa îmi pot îndeplini toate visele.

În sine, job-ul îți permite să ai și viață personală însă eu am ales sa îmi dedic 100% din timp studioului, ca să pot să-mi permit să construiesc casa pe care mi-o doresc.

Ești mulțumită cu veniturile tale?

Da, sunt mulțumită de tot ceea ce am realizat până acum. Faptul că sunt asociat LCM Studio înseamnă foarte mult pentru mine. 

Cum a fost experiența ta ca și participant la Summit-uri?

O să-ți spun de experiența mea din Costa Rica. Am stat într-un resort luxos și am avut parte de acel high life cu care nu te întâlnești în fiecare zi. Peisajele de acolo și mâncarea m-au dat pe spate. Până acum m-am calificat în fiecare an la concursuri și am vizitat mai multe locuri. De exemplu: Lisabona, Berlin, Barcelona, Bali, Praga. Anul ăsta nu știu dacă o să se mai organizeze live ceva dat fiind cu Covid-19 dar vom vedea. Te țin la curent.

vacante exotice lcm studio

Știi că banii vin și pleacă, în ce investești acum?

Până acum am investit în terenul pe care îmi construiesc casa și acum mă ocup efectiv de proiectarea casei. Iar în rest sunt destul de cheltuitoare și mai dau bani câteodată și pe lucruri de care nu am super multă nevoie.
Am și eu un mic viciu cu cumpărăturile astea.

În trei cuvinte, cum te-ai caracteriza?

Sunt o persoană ambițioasă, non-conformistă și consecventă. 

Acum că am ajuns la final, ce le-ai recomanda modelelor care sunt la început de drum?

Le-aș recomanda atâtea lucruri dar o să mă rezum la acestea: să aibă încredere în ele, să găsească o motivație care să le stimuleze, dar mai ales să înceapă o colaborare cu un studio bun de la început. Fără suport adecvat încă de la bun început poate fi extrem de greu să ai succes.

Un selfie?

model videochat de succes

Latest Posts

Ready for a dream photo shoot?

ro_RO