lcm studio logo mini size
adrian
-
septembrie 26, 2019
-
No Responses

Tanara care vinde iluzii intr-o afacere de 100.000 de dolari, la Timisoara

TIMISOARA. Vinde iluzii si o face cat se poate de bine. A devenit de curand femeie de afaceri, in Timisoara, si a investit in business-ul ei 50.000 de dolari. Adica toti banii pe care i-a castigat in urma unui concurs la care s-a clasat pe primul loc. A devenit, astfel, partener intr-o afacere cu 50 la suta din parti.

Prietenii lui Nikki ii cunosc ambitiile. A stiut inca de la bun inceput ca vrea sa devina un prosper om de afaceri, iar pentru asta nu a tinut cont de sfaturile din jur si s-a concentrat pe telul ei.

A colaborat cu un studio de videochat din Timisoara, Live Cams Mansion, si in scurt timp, cu talent si multa munca, a ajuns cel mai bun model din oras, reusind sa realizeze venituri de peste jumatate de milion de dolari in doi ani de activitate. Succesul si banii au convins-o insa sa treaca la un alt nivel. A participat la cel mai important concurs international de profil, unde a fost castigatoarea premiului cel mare, de 50.000 de dolari. Iar banii nu au fost cheltuiti prin mall-uri sau vacante, ci au fost investiti intr-un business.

Alaturi de Adrian Ionescu, care are o experienta de 15 ani in doemniu si care conduce studioul la care tanara de 29 de ani lucreaza inca, Nikki a deschis un nou studio: LCM Studio. Aici a investit intreg premiul.

”Am castigat cel mai mare premiu din industria videochatului, 50.000 de dolari. Am devenit asociata impreuna cu Adrian intr-un nou concept de studio, LCM Studio. Lucrez in continuare pentru Adrian, nu am renuntat la jobul meu la Live Cams Mansion pentru ca mai vreau sa imi termin de construit si casa, pana anul viitor. Din acest job, daca esti o persoana constiincioasa si disciplinata, in 3-5 ani poti sa iti realizezi proiecte la care altii doar viseaza intr-o viata”, spune Nikki.

Mai trebuie spus ca Nikki, fiind ea insasi model, va intelege mult mai bine nevoile viitoarelor modele. Astfel, ea s-a decis sa deschida un studio pentru ca este in masura sa ajute cu adevarat modelele, cu sfaturi, pentru ca acestea sa aiba succes.

Initial, tanara a vrut sa deschida un studio exclusiv pentru baieti, insa acest lucru a fost destul de dificil de realizat, astfel ca, in cele din urma, a angajat fete. A amenajat modern mai multe incaperi si a inceput sa-si faca echipa. Acum 9 fete lucreaza in noul studio de videochat, insa, numarul acestora poate creste. In final, vor fi cel putin 15 modele.

Noul studio are doua site-uri partenere, iar fetele colaboreaza legal, fie pe PFA, fie pe SRL. In primele trei luni au un castig minim garantat de 12.000 de lei. In timp, vor ramane cu 50-70% din incasari si vor putea pleca acasa cu o medie de 3.000 – 5.000 de dolari lunar.

Tinerele lucreaza in cel mai modern studio din Timisoara, LCM Studio, deschis pe strada Popa Sapca. Fetele care doresc sa colaboreze cu studioul, pot afla mai multe detalii la numarul de telefon 0786.120.011.

Sursa : Opinia Timisoarei

Latest Posts

Ready for a dream photo shoot?

ro_RO