lcm studio logo mini size
adrian
-
februarie 14, 2020
-
No Responses

Trei tinere frumoase din Timisoara au luat toti banii pusi la bataie intr-un concurs international. Ce vor face cu cei 80.000 de dolari castigati.

TIMISOARA. Sunt tinere, sunt frumoase si ambitioase, ‘vand iluzii’ din fata unei camere video si castiga competitii dotate cu premii insemnate.

Vorbim despre trei modele din Timisoara care si-au adjudecat primele trei locuri la cel mai important concurs international in domeniul in care activeaza, iar in total au adunat 80.000 de dolari.

Lorena, Daiana si Nikki sunt modele ale LCM Studio din Timisoara si cu mult talent au reusit performanta de se clasa toate trei pe podiumul competitiei la care participa zeci de tinere din toata lumea, in care voturile vizitatorilor se transforma in bani.

Lorena a ocupat primul loc si a primit 50.000 de dolari, Daiana s-a clasat pe locul secund, premiul sau a fost de 20.000 de dolari, iar pe locul al treilea a fost Nikki, care a incasat un cec de 10.000 de dolari.

Anul trecut, Nikki a castigat marele premiu la acelasi concurs, insa anul acesta a ratat startul si a intrat mai tarziu in competitie. Cu banii castigati in 2019 a devenit partener de afaceri si conduce un studio in Timisoara.

Pentru a face performanta in domeniul videochat-ului, tinerele trebuie sa fie dezinvolte si curajoase, pentru ca totul se intampla in lumea virtuala, online. Fetele castiga banii legal, din fata camerei de filmat, folosindu-si atu-urile fizice si mintea.

Cele trei tinere au decis deja ce vor face cu banii castigati la concurs, despre care spun ca nu au de gand sa-i cheltuie in vacante, in saloane de infrumusetare sau in magazine.

Vezi Video Aici

Sursa: Opinia Timisoarei

Latest Posts

Ready for a dream photo shoot?

ro_RO