lcm studio logo mini size
adrian
-
noiembrie 27, 2020
-
No Responses

Vezi cum să-ți păstrezi energia toată ziua ca model

retete de smoothie timisoara

Sezonul rece este deja aici așa că trebuie să-ți păstrezi corpul sănătos.
Pe lângă sfaturile legate de odihnă sau sport, mai intervin și cele legate de alimentație. Astăzi vei descoperi 3 rețete simple și delicioase de smoothie care te vor ajuta să rămâi în formă în fiecare zi ca model de videochat.

Jobul tău în videochat este unul solicitant, așa că trebuie să te asiguri că ești mereu pregătită să-ți începi programul cum trebuie și ca să poți avea câștiguri pe măsura așteptărilor. Un smoothie se prepară foarte ușor și îți oferă oportunitatea de a combina legume sănătoase cu fructe dulci și delicioase. Fă un exercițiu de imaginație atunci când te gândești la o combinație și bucură-te de rezultat.

Adaugă siropuri recum cel de curmale pentru mai multă dulceață și voilà, ai o băutură sănătoasă făcută în casă.

Acestea fiind spuse, descoperă top 3 rețete de smoothie ușor de preparat atunci când ai o viață ocupată ca și cea a unui model de videochat

1. Orz și banane

În doar cinci minute poți avea o masă pregătită dacă ești pe fugă. Ca model online, vei avea mereu lucruri de făcut în timpul zilei precum mersul la salon, masaj, etc. Dacă simți ca nu mai ai timp să-ți servești prânzul de exemplu, poți bea un smoothie hrănitor.

Așa îți vei lua aportul necesar de nutrienți și vitamine.

2. Spanac și fructe

Dacă tu te simți mai bine și ești mai veselă și membrii tăi vor fi dornici să te viziteze mai des. Nu degeaba există vorba o minte sănătoasă într-un corp sănătos”.
Această rețetă este perfectă pentru curele de detoxifiere și înlocuiește cu succes micul dejun. Mixează la blender spanacul, bananele, mărul semințele de chia, opțional sirop după gust și vei avea o băutură minune.

3. Mandarine și căpșuni

Vitamina C se amestecă cu aroma dulce a căpșunilor și formează un smoothie delicios. Rămâi în formă pe tot parcursul anului consumând doar ce-i mai bun pentru sănătatea ta și vei vedea o diferență considerabilă în activități.

Nu te vei simți la fel de obosită, iritată și tristă. Înlocuiește toate aceste sentimente cu un stil de viață sănătos și vei avea doar de câștigat la locul de muncă.

smoothie facut in casa cu fructe si legume

 

Latest Posts

Ready for a dream photo shoot?

ro_RO