lcm studio logo mini size
adrian
-
noiembrie 16, 2020
-
No Responses

Vrei un job in videochat? Top intrebari pe care sa le adresezi la interviu

cum sa fac videochat

#1. Cum trebuie să mă comport pe cameră?

Este important ca atitudinea ta sa fie un naturală. Conduita unui model de videochat stă mai mult în limbajul pe care îl folosește și tonul cu care vorbește.
În general nu sunt de apreciat înjurăturile sau tonul excesiv de ridicat față de un membru. Chit că acest membru are o atitudine nepotrivită, tu trebuie mereu să-ți menții calmul. 

#2. Ce încasări voi avea?

Salariul tău lunar poate depăși chiar 10.000 dolari dacă investești suficiente ore online.

De exemplu, dacă mergi la studio 8 ore/zi timp de 5 zile/săptămână, poți câștiga net 4000 lei. Însă, dacă crești orele petrecute online, veniturile tale vor fi mai mari și astfel îți poți permite să pui deoparte pentru apartament sau mașină.

Este foarte important să ceri sfatul unui consultant financiar atunci când ajungi să ai mulți bani. El te va ajuta să-ți prioritizezi nevoile și te va învăța cum să investești inteligent pentru a face și mai mult profit.

#3. Plata se va face lunar?

Da, la LCM Studio salariul îl vei primi pe card de două ori pe lună. De atunci, vei putea cheltui cum îți dorești pentru că vei avea de unde.

Dacă vei lucra la studioul nostru, nu te vei mai gândi niciodată la lipsa banilor. În cazul în care îți dorești o confirmare al acestui aspect, te invit să aplici aici pentru o discuție directă cu trainerii noștri sau cu unul dintre modele.

#4. Cât de mare este comisionul la LCM Studio?

Oferim comision din încasări de până la 90% în cadrul studiourilor de femei.
Studiourile de bărbați au comision de până la 70% în funcție de performanțe.

#5. Se poate lucra și part-time sau doar full time?

Studioul nostru din pacate nu angajează la program part-time. Noi îți recomandăm să mergi pe un program full time dacă îți dorești câștiguri mari, indiferent de studioul cu care alegi să colaborezi.

Orele tale investite online sunt direct proporționale cu încasările de la sfârșitul perioadei.

#6. Cât de mult contează aspectul fizic în videochat?

Aspectul fizic este un lucru ambiguu din următoarele motive:

● Membrii au gusturi diferite
● Conceptul de 90-60-90 nu există în videochat
● Culoarea pielii tale sau înălțimea nu sunt relevante

Atunci când ești pe cameră contează cel mai mult felul în care îți evidențiezi atuurile. Indiferent dacă ai puțină burtică sau urme naturale pe piele, nu-ți face griji de ele și nu te rușina cu ele. Membrii tăi vor căuta și discuții lungi cu tine și este mai esențial să ai o cultură generală bogată.

#7. Trebuie să știu mai multe limbi străine?

Ca model de videochat vei relaționa cu oameni din întreaga lume. Dacă tu cunoști mai multe limbi străine—de exemplu, franceză, germană, spaniolă sau italiană—acest aspect este un plus. Însă, noi angajăm fete care știu să vorbească în primul rând engleza la nivel mediu.

Latest Posts

Ready for a dream photo shoot?

ro_RO